Madrileense clubs schrijven drie punten bij

zo 17 februari 2013 23:38
Vallecano, een van de seizoensrevelaties, gaat de boot in tegen de Madrileense withemden.
Atletico en Real Madrid hebben geen steek laten vallen in de achtervolging op Barcelona. Atletico klopte Valladollid met 0-3, Real velde Vallecano: 2-0.

Mourinho hield Benzema op de Real-bank en gunde Morata een eerste basisplaats. Een goeie gok, want Morata scoorde al na drie minuten. Daarna eiste Ramos de hoofdrol op. Eerst kopte hij de 2-0 erin en na een kwartier kreeg hij binnen de minuut twee keer geel. Real was even van de kook, maar hield de zege toch thuis.

Atletico blijft tussen Barça en Real staan. Courtois hield de nul en zag aan de overkant zijn ploegmaten drie keer scoren.

Falcao opende na 11 minuten de score voor Atletico met zijn 20e van het seizoen. Enkel Ronaldo (24) en Messi (37) doen beter dan de Colombiaan. Na de pauze diepte de Braziliaan Diego Costa (foto) de score verder uit. In de slotminuut legde Rodriguez de 0-3-eindstand vast.

Atletico blijft wel op respectabele afstand van leider Barcelona, dat zaterdag al een krappe 1-2-overwinning behaald had bij Granada.