• home
 • video
 • pas verschenen

  Badibanga: "Spelen vanavond voor Yannick"

  Badibanga samen met Rossini.

  Anderlecht-Charleroi wordt vanavond een bijzondere match voor Ziguy Badibanga. De vinnige flankspeler wordt door Anderlecht verhuurd aan Charleroi. Daar vond hij met Yannick Ferrera, die gisteren vertrok, een coach waarmee het klikte.

  Het plotse vertrek van Yannick Ferrera gisteren raakte Ziguy Badibanga. "Het was een schok voor de hele groep", zegt hij in La Dernière Heure.

  "Hij kwam afscheid nemen zonder zijn beslissing echt uit te leggen. Hij zei ons om te focussen op de match tegen Anderlecht. We moeten ons als profs gedragen en weten dat een trainerswissel bij het voetbal hoort."

  "Het is wel uitzonderlijk wat Ferrera met deze ploeg dit jaar realiseerde. De beste manier om hem te bedanken is om iets te rapen bij Anderlecht. We spelen voor Yannick vanavond."