• home
 • video
 • pas verschenen

  "Als topploeg moeten we nu wakker worden"

  Kujovic over Club: "We hebben stilaan onze laatste kans gehad."

  Nog zes matchen heeft Club Brugge om de kloof met Anderlecht te verkleinen. Tegen OHL thuis verwachten de supporters morgen niks anders dan de zege. Club is na een 2 op 9 teruggezakt naar de zesde plaats en kan zich geen misstap meer veroorloven.

  Victor Vazquez en Vladan Kujovic beseffen hoe laat het is. Club Brugge heeft met punten gemorst de laatste weken. "We zijn een topploeg en moeten stilaan wakker worden", zegt Kujovic (foto) in de kranten.

  "Ik vind dat we iets gretiger moeten zijn, meer wil om te winnen tonen", vindt de doelman. "We zijn te braaf voor elkaar."

  "We hebben stilaan onze laatste kans gehad. We zijn ook te vaak bezig met de toekomst, vind ik. Als we een keer winnen, denken we snel in termen van objectieven. We moeten dit en we moeten dat. Neen, het is match per match."

  Vazquez: "Er moet iets veranderen"

  De tactiek is ook voer voor discussie. Coach Juan Carlos Garrido lijkt vast te houden aan een 4-3-3. Maar de mayonaise pakt (nog) niet.

  "Als de coach blijft opteren voor een 4-3-3 moet er wel iets veranderen. Want zoals we nu spelen, is het echt niet goed en kan het niet verder", zegt de Spanjaard Victor Vazquez (foto).

  "Het systeem vind ik het probleem niet. Maar de manier waarop we op het veld staan wel. Het zijn de spelers die het moeten doen, of het nu 4-3-3 is of 4-4-2."