• home
 • video
 • pas verschenen

  Biglia: "Hopelijk transfer tijdens de winter"

  Lucas Biglia heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij naar een grotere competitie wil. Na zijn goeie heenronde hoopt de Argentijn tijdens de winterstop eindelijk z'n droom te realiseren. Intussen zijn Ronald Vargas en Gohi Bi Cyriac terug van hun revalidatie in de VS.

  Lucas Biglia hoopt de komende dagen op goed nieuws van zijn manager. "Tijdens de feestdagen spreek ik hem in Argentinië. Ik hoop dat er iets concreets is en hopelijk volgt dan ook een transfer", zegt de middenvelder van Anderlecht in Het Laatste Nieuws.

  "Ik wil erbij zijn met Argentinië op het WK in 2014. Daarvoor hoef ik niet eens bij een topclub te spelen. Ik wil gewoon naar een grotere competitie. De tijd begint stilaan te dringen."

  Terwijl Biglia blijft dromen van zijn transfer, werkten Ronald Vargas en Gohi Bi Cyriac in de VS in een gespecialiseerd revalidatiecentrum aan hun comeback. Vargas speelde na zijn blessure al enkele wedstrijden, voor Cyriac (foto) is de weg nog lang.

  "Het waren tien lastige dagen in Dallas", zegt Vargas in Het Nieuwsblad. "Elke avond kwamen we uitgeteld in het hotel aan. Ik heb er veel geleerd, vooral over hoe je blessures kunt voorkomen. Ze gaven ook voedingstips. Zaken waar ik in de toekomst rekening mee zal houden."

  Cyriac: "Ik sta nog niet zo ver als Vargas. In januari hervat ik wel de groepstrainingen. Ik hoop er weer te staan bij de start van Play-off I."