• home
 • video
 • pas verschenen

  Barcelona en Real laten geen steek vallen

  Messi was alweer trefzeker.

  Real Madrid heeft korte metten gemaakt met Bilbao, het won met 5-1 en dan zweeg het Ronaldo-kanon nog. Maar Real blijft tegen een achterstand van acht punten op Barcelona aankijken. Dat stuurde Zaragoza puntenloos naar huis.

  Real Madrid had al na een halfuur de zege in de knip. In kampioenenstijl stond het toen al 3-0. Het bleef domineren en scoorde uiteindelijk vijf keer. En "wonder boven wonder" Ronaldo maakte geen enkele goal.

  Mourinho en de zijnen rukken wel op in het klassement en staan derde. Na een desastreuze start heeft Real nu zeven keer gewonnen in acht matchen.

  De achterstand met leider Barcelona is nog altijd acht punten. Barça liet geen steek vallen. Even zorgde Zaragoza voor opschudding door Messi's 1-0 weg te vegen. Maar Song en opnieuw Messi zorgden ervoor dat de logica gerespecteerd bleef: 3-1.