• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Fellaini helpt Everton aan de drie punten

  Fellaini was net als vorige week de man bij Everton.

  Marouane Fellaini is net als vorige week de man bij Everton. Met een goal en assist hielp hij Everton aan de drie punten tegen het Sunderland van doelman Simon Mignolet. Bij Everton viel Kevin Mirallas uit met een hamstringblessure.

  Sunderland kwam met de rust in zicht op voorsprong via Johnson. De tijd tikte weg voor Everton, maar Fellaini draaide de rollen in drie minuten om.

  Met een harde schuiver vanaf de rand van de zestien liet hij Mignolet kansloos. Drie minuten later zette hij Jelavic met een subliem hakje op weg naar de 2-1.

  Bij West Brom startte Romelu Lukaku in de basis. Hij werd na 87 minuten vervangen. West Brom won de match op het veld van Wigan Athletic met 1-2. Lukaku zag in de tweede helft een uitstekend schot gered worden door de doelman van Wigan, Al Habsi.

  Thomas Vermaelen en Arsenal lieten dan weer punten liggen tegen Fulham. Arsenal kwam al snel 2-0 voor via Giroud en Podolski. Fulham vocht terug en kwam in de tweede helft 2-3 voor na een tweede goal van Berbatov.

  De vreugde bij Fulham was echter van korte duur: Giroud bracht met zijn tweede van de middag Arsenal langszij. In de 95e minuut liet Arteta vanaf de stip nog een unieke kans op de 4-3 liggen (foto).