• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Olivier Philippaerts net niet op podium in Toronto

  Olivier Philippaerts is aan een sterke Amerikaanse tournee bezig (archief).

  Olivier Philippaerts is met Vadetta van het Mettenhof vierde geworden op de WB-manche in het Canadese Toronto. De zege ging naar thuisrijdster Jill Henselwood op George. Broer Nicola Philippaerts legde beslag op de 18e plaats.

  Na zijn negende plaats in Harrisburg blijf het Olivier Philippaerts dus voor de wind gaan op zijn Amerikaanse tournee. "Het was een spannende wedstrijd met kleine tijdsverschillen", zegt Olivier, die zevende is in de West-Europese Wereldbekerliga.

  Enkele dagen geleden werd vader Ludo Philippaerts nog tweede in Lyon. Hij staat 11e op de West-Europese Wereldbekerliga, Nicola Philippaerts is 18e.