• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zus van Hulk duikt na één dag weer op

  Hulk kan opgelucht ademhalen: zijn zus is gevonden.

  Angelica Aparecida Vieira, de zus van de Braziliaanse spits Hulk, is na één dag weer terecht. Ze werd vermoedelijk ontvoerd, al onderzoekt de politie de zaak nog.

  Amper één dag na haar onrustwekkende verdwijning is Angelica Aparecida Vieira weer bij haar familie. Volgens de eerste berichten was de 22-jarige zus van Hulk het slachtoffer van een ontvoering, maar de politie onderzoekt nog of die verhalen op waarheid berusten.

  Een getuige had gezien hoe Vieira maandagmiddag door gewapende mannen in een auto werd getrokken. Haar broer, die bij Zenit met Axel Witsel speelt, wachtte de ontknoping af om al dan niet naar Brazilië terug te keren.