• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Neuville boos op corijder: "20 seconden verloren"

  Thierry Neuville heeft zaterdag 20 seconden straftijd gekregen in de Rally van Frankrijk. De Belgische rijder verscheen te laat aan de start van rit 12.

  Neuville maakte zich flink kwaad op zijn corijder Nicolas Gilsoul. "We strijden hier met de besten voor het podium en dan verlies je op zo'n domme manier 20 seconden door de fout van je teammaar. Ik ben boos, ik ben het beu", zei Neuville.

  "Het kan toch niet dat je op die manier tijd verliest? Wat er gebeurd is? Ga het hem maar vragen", sneerde Neuville nog naar Gilsoul.

  De Belg staat na zaterdag op de zesde plaats, op bijna twee minuten voor Sébastien Loeb. Petter Solberg eiste de hoofdrol op. Hij ging van de baan en ramde een elektriciteitspaal (zie: "Bekijk ook").