• home
 • video
 • pas verschenen

  Bekeropponent van Club ontslaat coach Balog

  Derdeklasser Zaventem trekt woensdag zonder coach Tibor Balog naar Brugge voor de bekermatch. Balog werd na zes maanden ontslagen.

  Zaventem staat na zeven wedstrijden twaalfde in derde klasse B. En dat strookt niet met de ambities van de club en dus wordt coach Tibor Balog ontslagen.

  De Hongaar Balog was sinds maart coach van Zaventem. Balog speelde in België bij Geel en Sint-Truiden en is niet te verwarren met zijn land- en naamgenoot Tibor Balog die vooral bij Charleroi naam maakte, als speler en als coach.

  Woensdag staat voor Zaventem een hoogdag op het programma, want dan speelt het in de 1/16e finales van de Beker van België tegen Club Brugge. Dat zal het doen met assistent Nico Adriaens op de bank. Die neemt voorlopig over van Balog.