• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot springt naar vierde plaats met 12 op 12

  Beerschot is aan een sterke reeks bezig.

  Beerschot heeft het juiste recept gevonden. Het won met 2-1 van Kortijk en staat op de vierde plaats. KV Mechelen was te sterk voor Bergen, Lokeren kon thuis niet winnen van OH Leuven en ook in Waasland-Beveren-Lierse was er geen winnaar.

  Beerschot deed het de afgelopen weken goed met zeges tegen Charleroi, KV Mechelen en Standard. Tegen Kortrijk pakte het 12 op 12 en rukt zo op naar de vierde plaats. Kortrijk eindigde de wedstrijd met negen spelers: Mulemo en Koussalouka kregen rood.

  KV Mechelen won thuis vlot van Bergen. Na een moeizame start heeft KVM nu een zes op zes. Het Bergen van Scifo blijft goed en slecht afwisselen. Het is twaalfde.

  Lokeren was tegen OH Leuven de betere ploeg. Invaller Milos Maric leek de match te beslissen met de late 2-1, maar Geraerts (foto) zijn doelpunt was goed voor het vijfde gelijkspel van OHL.

  Lierse doet nog beter als het over draws gaat. Bij Waasland-Beveren leek het na een vroege strafschop van Okka voor een tweede keer te kunnen winnen, maar Badasch redde een puntje voor de thuisploeg. Lierse deelde zo voor de zesde keer de punten.

  Eerder op de avond werd Anderlecht alleen tweede dankzij een overwinning bij Zulte Waregem. Net als vorig seizoen maakte Tom De Sutter de beslissende 2-3.