• home
 • video
 • pas verschenen

  OHL haalt Braziliaanse verdediger in Portugal

  Ronny Van Geneugden krijgt een 29-jarige Braziliaan uit de Portugese eerste klasse.

  OH Leuven heeft zijn defensie versterkt. De nummer 14 uit de eerste klasse heeft de Braziliaan Robson Severino da Silva transfervrij overgenomen van Funchal, uit Portugal.

  Robson ondertekende aan Den Dreef een contract tot het einde van het seizoen. "Hij trainde al enkele weken met ons mee en wist de technische staf van zijn kwaliteiten te overtuigen in de wedstrijden met de beloften", zegt OHL.

  Robson is 29 jaar en een centrale verdediger. Hij begon zijn loopbaan in de lagere Braziliaanse reeksen en vertrok in 2006 naar Portugal. Eerst speelde hij voor Gondomar, daarna Setubal en de jongste drie jaar voor Maritimo Funchal.