• home
 • video
 • pas verschenen

  Odjidja: "Misschien verdiende ik transfer niet"

  Vadis Odjidja stelt weer alles in het teken van Club Brugge.

  Vadis Odjidja leek even op weg naar Everton, maar de middenvelder moet zich nu weer focussen op Club Brugge. "Ik weet dat ik ook bij Club nog veel kan doen", zegt Odjidja op de site van Club.

  De transfer van Odjidja naar Everton werd te laat afgerond, maar Odjidja verwijt Club Brugge niks. "Club heeft zich open opgesteld en meegewerkt. Jammer genoeg was het te laat, maar ik heb geen slecht gevoel over hoe het gelopen is."
   

  "Ik keek er natuurlijk wel naar uit. In het begin was ik enthousiast en wou ik naar Everton gaan, maar na een week alleen trainen, wilde ik vooral weer voetballen."

  Odjidja blijft voorlopig dus tot 2016 bij Club. "Mijn eerste wedstrijden van dit seizoen waren niet zo heel goed. Misschien verdiende ik die transfer nog niet. Nu heb ik weer de kans om me in de kijker te spelen."

  "Hoe beter mijn prestaties bij Club zijn, hoe mooier de ploegen die zullen komen. Ik heb nog met Everton gesproken, maar een overgang in januari kwam niet aan bod. Of 8 miljoen een correcte prijs is? Als mijn baas dat zegt, zal dat wel juist zijn, zeker?"

  Ook op clubniveau zijn er geen afspraken met Everton. "Er staat niks op papier en er zijn geen beloftes gedaan", zegt Club-manager Vincent Mannaert.