• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Hazard: "Het is nu of nooit voor de Duivels"

  De Rode Duivels zijn begonnen aan de voorbereiding op de WK-kwalificatiematchen van vrijdag bij Wales en volgende dinsdag tegen Kroatië. "Het is gedaan met praten. Nu is het tijd voor actie", zegt Eden Hazard.

  "We weten dat er veel talent is, maar nu moeten we dat tonen met goede resultaten. Het is nu of nooit. We moeten ons absoluut kwalificeren voor het WK", zegt Hazard in Le Soir.

  "De spelers, fans en het hele land staan voor een grote uitdaging. We kunnen prachtige dingen bereiken, maar dan hebben we na Wales en Kroatië minstens een vier op zes nodig."

  Bij Rijsel en nu ook bij Chelsea was Eden Hazard al vaak de draaischijf en de grote uitblinker. Bij België lukt dat nog niet altijd. "Ik vind dat ik bij de Duivels al veel goede matchen heb gespeeld", vertelt Hazard.

  "Bij de Rode Duivels ben ik misschien iets minder beslissend dan in clubverband. Maar dat is normaal."

  "De mensen verwachten dat ik in elke interland drie doelpunten maak, maar dat is op dat niveau onmogelijk. Ik maak me helemaal niet ongerust. Ik weet dat ik ook bij de nationale ploeg een hoog niveau kan en zal halen."