• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Franse middenvelder Le Postollec naar Bergen

  Le Postollec speelde twee seizoenen bij Eupen in tweede klasse.

  Bergen heeft middenvelder Flavien Le Postollec aangetrokken. De 28-jarige Fransman van Ivoriaanse origine tekende een contract voor drie seizoenen. Hij komt over van Eupen, waar hij zijn contract verbrak.

  "Ik ben zeer gelukkig. Met Bergen kom ik in een serieuze en stabiele club terecht die over een goede kern beschikt. Bovendien ken ik met Werner, Zola en Franquart ook al drie spelers", zegt Le Postollec.

  Le Postollec werd gevormd bij Rijsel en speelde eerder al drie seizoenen bij Brussels. Hij is de zesde transfer van Bergen dit seizoen. Eerder trok het onder anderen Daan Van Gijseghem van Club Brugge en Arnor Angeli van Standard aan.