• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zieke Mbokani reist niet mee naar Litouwen

  De zieke Mbokani blijft net zoals Reynaldo, Wasilewski en Jovanovic thuis.

  Anderlecht-coach John van den Brom heeft zijn selectie van 18 bekendgemaakt voor de terugmatch in de derde voorronde van de Champions League van woensdag in Ekranas. Dieumerci Mbokani is er niet bij.

  Mbokani meldde zich maandag ziek in Anderlecht en werd naar huis gestuurd. De Congolese aanvaller maakte vorige week nog twee van de vijf Anderlecht goals tegen de Litouwse kampioen. Anderlecht won met 5-0.

  Reynaldo past voor de reis omdat hij met zijn knie sukkelt. Ook Jovanovic en Wasilewski blijven in Brussel achter.

  Opvallende naam bij de selectie is die van de jonge verdediger Bryan Verboom. Hij neemt de plaats in van Osama Hawsawi. De verdediger uit Saoedi-Arabië kwam in het tussenseizoen naar Anderlecht, maar kreeg nog maar weinig speelkansen.