• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Rondelez wint wat plaatsen in het surfen

  Het vergaat Rondelez, bezig aan haar derde Spelen, behoorlijk goed in Londen.

  Sigrid Rondelez is op de derde dag van de windsurfcompetitie opgeschoven van de 22e naar de 18e plaats. Ze finishte 15e en 13e in de vijfde en zesde regatta. De Spaanse Alabau blijft het klassement aanvoeren.

  Rondelez begon vlot aan de tweede race van de dag. Ze keerde als negende aan de eerste twee boeien. Gaandeweg verloor ze enkele plaatsen, maar ze finishte toch op een verdienstelijke 13e plaats, haar beste resultaat tot dusver.

  Gecombineerd met haar 15e plek in de eerste race levert haar dat een kleine sprong op in de algemene tussenstand. Ze staat nu 18e.

  De Poolse Noceti-Klepacka pakte de overwinning in beide races. Marina Alabau stelde met een vijfde en een tweede plek haar leidersplaats veilig. Noceti-Klepacka is nu tweede, gevolgd door Lee-El Korsiz uit Israël.