• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Wenger paait Van Persie: "Hij is de beste"

  Wenger wil niet dat transferperikelen de voorbereiding van Arsenal verstoren.

  Arsenal dreigt Robin van Persie kwijt te raken aan Man.Utd, want dat bracht een bod uit op de spits. Arsenal-coach Arsène Wenger wil zijn kapitein aan boord houden.

  Robin van Persie heeft nog een contract voor een jaar in Londen en weigert (voorlopig) bij te tekenen. Dat wil zeggen dat Arsenal hem moet verkopen, wil het centen vangen.

  Manchester United bracht een bod uit op de Nederlander, maar Arsenal-coach Arsène Wenger hoopt dat hij blijft. "Want Robin is een van de beste spitsen ter wereld, zo niet de beste", paait Wenger zijn sterspeler.

  Maar Wenger is niet naïef: "Zolang je bij een club bent, moet je je best doen voor die club. Als dat verandert, dan is dat zo. Ik ben er zeker van dat Robin ook zo denkt. Hij houdt van voetbal en zo lang hij hier is, zal hij zich blijven geven."

  Wenger wil niet dat transferperikelen de voorbereiding van zijn ploeg in de war sturen. "Vorig seizoen misten we onze start en dat brak ons zuur op. We moeten ons concentreren op het voetbal en niet op transfers."