• home
 • video
 • pas verschenen

  City verspeelt weer dure punten in titelstrijd

  Ook Mario Balotelli kon City geen zege schenken bij Stoke.

  Manchester City lijkt te bezwijken onder de titelkoorts. City, zonder de geblesseerde Kompany, kwam op het veld van Stoke City niet verder dan 1-1.

  De muur die Stoke optrok was voor City een onoverkomelijke hindernis. De bezoekers misten hun topschutter Agüero en dat liet zich voelen. Met een streep van Crouch in de winkelhaak werden de problemen van City nog groter. Gelukkig was er nog Yaya Touré die in de slotfase ook met een droge knal gelijkmaakte.

  Arsenal deed een prima zaak in de strijd om de derde plaats. Het won op eigen veld met 3-0 van Aston Villa. Tottenham en Chelsea, Arsenals concurrenten voor de derde stek, speelden in een onderling duel 0-0 gelijk.