• home
 • video
 • pas verschenen

  "Iceman" Räikkönen is geen haar veranderd

  Räikkönen: "Heb de Formule 1 niet gevolgd de voorbije jaren"

  Door de terugkeer van Kimi Räikkönen staat er een extra wereldkampioen op de startgrid dit seizoen. De Fin is nog altijd zijn onderkoelde zelf. Op de vooravond van de GP van Australië bewees Räikkönen dat hij zijn bijnaam Iceman niet gestolen heeft.

  Kimi Räikkönen maakt na een uitstapje in de rallywereld zijn comeback in de Formule 1. Is er veel veranderd sinds zijn vertrek, wilden journalisten van de Fin weten? "Ik ben gewoon wat ouder geworden. Voor de rest is alles hetzelfde gebleven. Dezelfde mensen lopen hier rond en er gebeuren dezelfde dingen."

  De 32-jarige Fin van Lotus werd wereldkampioen in 2007. Zijn overstap naar de rally was geen succes, maar de Formule 1 heeft hij niet gemist. "Ik heb de wedstrijden nauwelijks gevolgd op televisie. Ik had andere dingen te doen."