• home
 • video
 • pas verschenen

  "Anzji hengelt naar Ronaldo en Messi"

  Zien we Messi en Ronaldo over enkele jaren samen in één team?

  Ronaldo en Messi zouden gegeerd zijn door Anzji Machatsjkala, de club van Mbark Boussoufa. Het zou hiervoor heel wat geld aan de kant hebben staan. De nieuwe sportief directeur Roberto Carlos broedt op waanzinnige plannen.

  "Anzji zal alles proberen om Ronaldo en Messi naar Rusland te halen als hun contract bij Real Madrid en Barcelona afloopt", zegt Roberto Carlos. Ronaldo ligt bij Real Madrid nog vast tot 2015, Messi heeft bij Barcelona een contract tot 2016.

  Anzji bestaat sinds 1991 en is in handen van een miljardair. Roberto Carlos was de eerste topspeler die werd aangetrokken. In 2011 maakte Samuel Eto'o de overstap naar Rusland. Ook oude bekenden Mbark Boussoufa en Mehdi Carcela spelen bij Anzji.

  Guus Hiddink is sinds kort trainer van Anzji. In zijn eerste twee wedstrijden behaalde de Nederlander een overwinning en een gelijkspel. Anzji staat nu op de zevende plaats in het klassement, met elf punten achterstand op Zenit Sint-Petersburg.