• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronald Vargas: "Het gaat steeds beter met mij"

  Ronald Vargas kwam vorige week kijken naar Anderlecht-Cercle.

  Ronald Vargas zit in de laatste rechte lijn van zijn revalidatie. De 25-jarige Venezolaan van Anderlecht herstelt van het knieletsel dat hij eind oktober opliep in de bekermatch tegen Rupel Boom. "Wie weet kan ik dit seizoen nog een paar minuten voetballen."

  "Het gaat altijd maar beter, maar ik moet absoluut stap per stap gaan", zegt Vargas op rsca.be. "Het belangrijkste is dat mijn knie in orde blijft, want het laatste dat ik wil is hervallen."

  "Ik hoop dat ik over een maand weer met de groep kan trainen. Het zou mooi zijn als ik er in de tweede of derde week van april weer bij ben. Wie weet kan ik dit seizoen nog een paar minuten voetballen."

  Vargas wil niet verder springen dan zijn stok lang is. "Ik mik vooral op volgend seizoen. Op fysiek vlak heb ik nog heel veel werk voor de boeg."

  Vargas zakte bij zijn eerste basisstek voor Anderlecht door zijn knie. Het was dezelfde knie die hij bij Club Brugge bezeerd had. "Mentaal heb ik diep gezeten. Het was verschrikkelijk. Je moet het zelf meemaken om te kunnen begrijpen wat ik doorgemaakt heb."

  "Mijn familie en de supporters zijn me altijd blijven steunen. Ik wil iedereen bedanken, want dankzij hun steun heb ik de kracht gevonden om terug te keren."