• home
 • video
 • pas verschenen

  ManCity-fans eren Mario Balotelli met lied

  "Oooh Balotelli, he's our striker, he's good at darts. An allergy to grass, but when he plays he's fuckin' class. Drives round moss side with a wallet full of cash." Dat is de tekst van het supporterslied voor Manchester City-spits Mario Balotelli.

  Balotelli mag dan het enfant terrible zijn van Manchester City, hij is enorm populair bij de supporters.

  Hij werpt dartspijltjes naar jeugdspelers van de club, steekt vuurwerk af in zijn eigen appartement en deelt als een wilde weldoener geld uit aan daklozen. 

  Vorige  maand keerde de Italiaanse jeugdinternational terug op de grasmat na een schorsing van vier wedstrijden. Die kreeg hij opgelegd na een ordinaire schop op het hoofd van Scott Parker van Tottenham Hotspur.

  Een lijstje van al zijn uitspattingen vindt u op dit forum.