• home
 • video
 • pas verschenen

  De Ketele en Mertens rijden naar tweede plaats

  De Belgische kampioenen Kenny De Ketele en Tim Mertens in actie.

  Op de slotdag van de wereldbeker baanwielrennen in Peking zijn Kenny De Ketele en Tim Mertens tweede geworden in de ploegkoers. Het Tsjechische duo Blaha/Hacecky won de wedstrijd in de Chinese hoofdstad.

  Hoewel Kenny De Ketele en Tim Mertens de tweede sprint wonnen, concentreerden ze zich toch vooral op een winstronde. Dat lukte ook, maar ook de Tsjechen Blaha en Hacecky lieten de sprints aan zich voorbijgaan en kozen voor de aanval. Zij slaagden er zelfs in een tweede keer een ronde te nemen.

  Uitslag WB ploegkoers in Peking (Chn)

  1. Martin Blaha-Vojtech Hacecky (Tsj) - 1 punt
  2. Kenny De Ketele en Tim Mertens - 5 (+1 ronde)
  3. David Muntaner en Albert Torres (Spa) - 24 (+2)