• home
 • video
 • pas verschenen

  "Opa" Scholes scoort en wint bij Man.United

  De 37-jarige Scholes is het scoren nog niet verleerd.

  Manchester United en Chelsea hebben hun match gewonnen op de 21e speeldag van de Premier League. Een goal van Paul Scholes zette United op weg naar de 3-0 tegen Bolton. Chelsea deed het met 1-0 tegen Sunderland. Tottenham verspeelde twee punten tegen Wolverhampton.

  De 37-jarige Scholes, die vorige week terugkeerde uit pensioen, verloste Manchester United tegen Bolton in de extra tijd van de eerste helft. Eerder had Bolton-keeper Bogdan een strafschop van Rooney tegengehouden. Late goals van Welbeck en Carrick zorgden voor 3-0.

  Chelsea schoof een zich kranig verwerend Sunderland glansloos opzij. De Londenaren hadden genoeg aan één goal.

  De treffer viel vroeg in het duel: een prachtige volley van Torres spatte uit elkaar op de lat, Lampard maakte in de herneming zijn negende competitiegoal en derde doelpunt op rij sinds coach Villas-Boas hem gratie verleende en in de basis dropte.

  Chelsea kon de score uitdiepen, maar vertikte dat. Daardoor kwam Sunderland in de match en creëerde het ook enkele mooie kansen, zonder gevolg. Bij Sunderland stond Mignolet opnieuw in doel. Romelu Lukaku bleef op de Chelsea-bank.

  Tottenham deed een slechte zaak in de spannende titelrace. Tegen Wolverhampton moest Modric een puntje redden.