• home
 • video
 • pas verschenen

  Wellens verlaat ziekenhuis: "Ik bedank iedereen"

  Bart Wellens is weer thuis. Vrijdagavond verliet hij samen met zijn vrouw Lentel en dochtertje Lily het ziekenhuis in Antwerpen. Wellens oogde verzwakt, maar sprak even met de pers.

  "Ik hoop rustig voort te revalideren, want dat wordt nog een lange weg. Ik wil iedereen bedanken voor de goede zorgen, zowel in het ziekenhuis van Geel als hier in Antwerpen", vertelde de veldrijder aan VTM.

  "Het was een moeilijke tijd en zelf heb ik de ernst van de situatie eigenlijk nooit echt beseft. Wat dit veroorzaakt heeft, is nog niet 100% duidelijk. Maar de dokters zijn er kortbij en ik heb er het volste vertrouwen in dat ze de precieze oorzaak zullen achterhalen."

  Hier en daar werd de voorbije dagen ook gewag gemaakt van mogelijk dopinggebruik. Over die insinuaties was Wellens kort. "Ik vind dat erg. Dinsdag op de persconferentie zeggen we daar meer over."