• home
 • video
 • pas verschenen

  Stijnen: "Hasselt mag geen satellietclub worden"

  Stijn Stijnen heeft uitleg gegeven bij zijn reddingsactie voor Hasselt. De doelman van Beerschot heeft zich borg gesteld voor de schulden van de derdeklasser en verzekert dat de betalingen tot het einde van het seizoen nageleefd worden.

  Stijn Stijnen werd op de persconferentie onthaald als een held, maar behalve de financiële hulp wil hij geen beloftes maken. "Eerst dit seizoen en daarna zien we wel", noteerde Het Belang van Limburg uit de mond van Stijnen.

  "We moeten eerst de degradatie afwenden en een nieuwe structuur uittekenen." Zo wordt zijn vader Jempi Stijnen sportief verantwoordelijke. "We mogen zeker geen satellietclub worden, maar enkele spelers van Genk zijn natuurlijk welkom."

  "We moeten leren van de fouten uit het verleden. Het is te gek om de club te laten afhangen van één persoon. Het komt er nu op aan om mensen te vinden die geloven in dit project."