• home
 • video
 • pas verschenen

  "We gaven niet meer dan 1,5 miljoen voor Bacca"

  Club Brugge liet zich niet doen tijdens de onderhandelingen over Bacca (l).

  Club Brugge maakt zich sterk dat het met Carlos Bacca een topper heeft binnengehaald voor een zacht prijsje. En Club heeft nog enkele spelers op het oog, met verdediger Jordi Figueras op kop.

  "Carlos Bacca stond al sinds de zomer op ons transferlijstje", zegt manager Vincent Mannaert (foto) op de website van Club Brugge. "Hij is intensief gescout en we hebben hem zelf voldoende live aan het werk gezien. Maar afgelopen zomer was er voor Atletico Junior geen sprake van een transfer."

  "Omdat Bacca vlot bleef scoren en na het seizoen ook nog eens de Gouden Schoen won, werden de onderhandelingen er niet makkelijker op."

  Atletico Junior probeerde de prijs van Bacca op te drijven. "Maar we wilden binnen onze limiet van anderhalf miljoen euro blijven. En daar hebben we ons ook aan gehouden."

  Ondanks deze transfer blijft Club niet op zijn lauweren rusten. Het speurt nog rond naar een defensieve middenvelder en een linksvoetige verdediger. "Het klopt dat we met een aantal spelers in bespreking zijn."

  "Als linksvoetige verdediger komt Jordi Figueras van Rayo Vallecano nog steeds in aanmerking. De speler toont warme interesse en de volgende week zal duidelijk worden of we ook die transfer kunnen afronden", zegt Mannaert.