• home
 • video
 • pas verschenen

  Mark Hughes is de nieuwe coach van QPR

  De Queens Park Rangers rekenen op Mark Hughes (48) om zich te handhaven in de Premier League. Hij volgt Neil Warnock op als coach bij de 16e in de stand in Engeland.

  Neil Warnock leidde QPR vorig seizoen naar de titel in de Engelse tweede klasse, maar de laatste weken waren de resultaten pover. QPR staat net boven de gevarenzone en de rijke Maleisische eigenaar greep in.

  Warnick moest vertrekken en in zijn plaats komt Mark Hughes, ex-coach van Wales, Blackburn Rovers, Manchester City en Fulham. Bij Fulham stapte hij na vorig seizoen op.

  "Dit is een mooie uitdaging", zegt de Welshman, die als speler in de spits van vele grote Europese clubs uitkwam. "Ik ben gelukkig dat ik de draad weer kan oppikken. QPR is ambitieus, al is het enige doel nu wel de redding."