• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De Sart: "Standard zoekt offensieve versterking"

  Standard wil tijdens de winterstop zijn kern finetunen. De club speurt naar aanvallende versterking en enkele spelers mogen vertrekken bij een goed bod.

  "We willen meer kwaliteit in de groep. Met de terugkeer van Gershon zijn we defensief voldoende gewapend. Op offensief vlak zoeken we spelers met een profiel dat we nu nog missen, zowel op het middenveld als in de aanval", zegt sportief directeur Jean-François De Sart in Le Soir en Het Belang van Limburg.

  "Ik acht het weinig waarschijnlijk dat er tijdens de stage in La Manga al nieuwe spelers zullen bijkomen. Maar je weet nooit, want we volgen enkele pistes. De versterkingen moeten wel onmiddellijk inzetbaar zijn."

  "De huidige kern willen we graag samenhouden. We hebben nog geen aanbiedingen ontvangen voor een speler. Alleen bij een uitzonderlijk bod kan er gepraat worden. Voor minder dan 10 miljoen euro mag Tchité niet vertrekken."

  Toch staat voor enkele spelers de deur op een kier. "Berrier (foto) en Camara hoeven niet per se weg. Maar het is logisch dat ze graag meer willen spelen. Als er een mooi bod komt, kunnen we altijd rond de tafel zitten", aldus De Sart.