• home
 • video
 • pas verschenen

  Renato Neto: "Ik keer terug naar Sporting"

  Renato Neto heeft maandag zijn laatste wedstrijd gespeeld voor Cercle Brugge. De Portugese middenvelder liet na de nederlaag bij Racing Genk weten dat hij weer bij zijn eigenaar Sporting Lissabon gaat voetballen.

  Renato Neto is een van de succesvolle resultaten van de samenwerking tussen Cercle Brugge en Sporting. De 20-jarige verdediger kwam vorig seizoen naar Brugge en dwong meteen een basisplaats af. Nu is zijn uitleenbeurt afgelopen.

  "Ik ben blij dat ik mag terugkeren naar Sporting, want daar groeide ik op. Maar ik ben ook bedroefd. Het doet pijn Cercle te verlaten", zei  Neto.

  "De fans, trainers en het bestuur van Cercle hebben mij alles gegeven. Ik wil iedereen bedanken." Dat maakte Neto ook duidelijk met een shirt.