Ga naar de inhoud
Jouw ploeg ook aan de start?
Meld je nu aan met je VRT-profiel, bekijk je resultaat en vergelijk hoe jouw vrienden het doen!
Aanmelden

"Iemand recepten voor smoothies?": Reusser breekt kaak, gehoorgangen en 8 tanden bij val in de Ronde

 ma 1 april 2024 17:40
Reusser kan al een beetje lachen een dag na de val.

Marlen Reusser moest de Ronde van Vlaanderen gisteren al snel verlaten na een zware crash. En de schade is groot bij de Zwitserse van SD Worx-Protime. Ze brak haar kaak, 8 tanden en heeft een letsel aan beide oren. Ze wordt morgen geopereerd en zal de rest van het voorjaar missen. Op Instagram grapt ze wel al dat ze op zoek is naar smoothierecepten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Instagram). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De race bij de vrouwen was amper begonnen of Marlen Reusser zat al langs de kant na een stevige valpartij. "Er viel een renster voor mij en ik kon haar onmogelijk nog ontwijken", vertelt ze.

 

Bij een eerste onderzoek in een ziekenhuis in ons land was al duidelijk dat ze haar kaak gebroken had bij de val. Vandaag ging ze voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Bern in haar thuisland. Daar bleek dat ze ook 8 tanden en haar beide gehoorgangen gebroken had.

 

Morgen gaat ze onder het mes en daarna begint ze aan haar revalidatie. 

 

"Lachen, eten en praten gaat moeilijk. Alles wat ik leuk vind", schrijft ze op Instagram. "Heeft er iemand goede recepten voor smoothies?"

 

Ze verliest er voorlopig haar goede humeur niet bij, maar zal de rest van het voorjaar wellicht aan de kant staan.

Reusser viel gisteren tijdens de Ronde van Vlaanderen

Gerelateerd: