Ga naar de inhoud

BEKIJK: Toumani Camara blinkt uit met sterke wedstrijd tegen NBA-kampioen Denver

 zo 24 maart 2024 09:26
Toumani Camara.

Toumani Camara heeft een van zijn beste NBA-prestaties neergezet tegen titelverdediger Denver Nuggets. Toch volstond dat niet voor Portland, dat nipt met 111-114 verloor.

Portland-coach Chauncey Billups nam risico's tegen kampioen Denver: hij begon de partij met 5 rookies, onder wie Toumani Camara.

 

De Trail Blazers werden zo pas het tweede team sinds het seizoen 1971-1972, het moment waarop men de statistiek begon bij te houden, dat met vijf eerstejaars startte. De Golden State Warriors zorgden in 2012 voor de primeur.

 

Toumani Camara kreeg 39 minuten speeltijd, samen met teamgenoot Kris Murray het meeste van iedereen op het terrein, en was daarin goed voor 16 punten, 7 rebounds en 6 assists. 

 

Bij de bezoekers werd Reggie Jackson met 23 punten topschutter. De titelhouder speelde zonder vedetten Nikola Jokic en Jamal Murray, maar boekte toch een 8e overwinning in 9 wedstrijden.

 

Denver verstevigde zijn tweede plaats in de Western Conference achter leider Oklahoma City. Portland is als 14e en voorlaatste al langer uitgeschakeld voor deelname aan de play-offs.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: