Ga naar de inhoud

Atlético-fans smelten nu al voor Vermeeren, die gespot wordt op lijnbus: "Vanaf nu zijn we Arthurs soldaten"

 ma 29 januari 2024 07:14

Harten veroverd zonder één minuut te spelen. Arthur Vermeeren heeft zich al populair gemaakt bij de Atlético-supporters door een virale video. De bescheiden miljoenentransfer werd dit weekend namelijk op een gewone lijnbus gespot door enkele fans.

Bescheidenheid siert. En mede daarom valt te verklaren dat er vorige week absoluut niemand Arthur Vermeeren zijn toptransfer naar Atlético Madrid misgunde.


De middenvelder onderstreepte nog eens dat enige vorm van hoogmoed hem helemaal vreemd is door met een commerciële vlucht van Brussel naar Madrid te vliegen. Heel wat andere collega's hadden ongetwijfeld een privéjet geëist.

Ook de Atlético-fans hebben ondertussen al in de gaten dat hun nieuwste aankoop bijzonder nederig is.


Op sociale media gaat er namelijk een filmpje viraal waarin Vermeeren tijdens zijn eerste weekend in Madrid de stad rondtoert met een gewone lijnbus. Naar verluidt was de Rode Duivel samen met zijn vader zijn nieuwe woonplek aan het verkennen.

 

In de video is te zien hoe Vermeeren in een overvolle bus met plezier poseert voor foto's en handtekeningen uitdeelt.

 

"Vanaf nu zijn we Arthurs leger", valt te lezen in een van de vele lovende comments.

 

Vermeeren wordt straks om 13.30 uur officieel voorgesteld bij Atlético in het Metropolitano Stadium. Alles over dat persmoment ziet en leest u deze middag op onze website.

Atlético-fans kijken uit naar Vermeeren: "Mooie herinneringen aan Courtois en Carrasco"

Gerelateerd: