Ga naar de inhoud

Premier League klassement

Nu ook officieel: Nederlander Arne Slot volgt Jürgen Klopp op als trainer van Liverpool

 ma 20 mei 2024 19:00

Wat al weken in de lucht hing, is nu ook (eindelijk) officieel: Liverpool bevestigde zonet dat Arne Slot de nieuwe hoofdcoach zal worden. De Nederlander - die overkomt van Feyenoord - volgt in de voetstappen van Jürgen Klopp, die dit weekend emotioneel afscheid nam van de club.

De kogel is door de kerk: Arne Slot is de opvolger van Jürgen Klopp bij Liverpool. Dat bevestigde de club op zijn website.

 

De 45-jarige Slot neemt vanaf 1 juni het roer over, afhankelijk van het verkrijgen van een werkvergunning.

Slot gaf vorige week vrijdag zelf al toe dat hij naar Liverpool gaat. "Er is nog geen officiële aankondiging, maar ik kan wel bevestigen dat ik daar volgend seizoen trainer ga worden. Maar dat is voor jullie geen verrassing", zei hij op een persconferentie voor het laatste competitieduel met Excelsior.  

 

De Nederlander drukte de voorbije jaren zijn stempel op Feyenoord, waar hij afscheid zal nemen met een titel en een beker extra in de prijzenkast. Hij bereikte met de Rotterdammers ook de finale van de Conference League.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Gerelateerd: