Ga naar de inhoud

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo kijken elkaar op 1 februari in de ogen in Saudi-Arabië

 di 12 december 2023 08:48
Lionel Messi en Cristiano Ronaldo tijdens een oefenmatch in januari van dit jaar.
Lionel Messi en Cristiano Ronaldo tijdens een oefenmatch in januari van dit jaar.

Voetballiefhebbers kunnen 1 februari alvast aankruisen in hun agenda, want op die dag spelen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo nog eens tegen elkaar. Hun teams Inter Miami en Al Nassr zullen het in Saudi-Arabië tegen elkaar opnemen in een oefenwedstrijd.

Het gonsde al een tijdje van de geruchten over een oefenmatch tussen Inter Miami en Al Nassr. En de clash tussen Lionel Messi en Cristiano Ronaldo komt er dus, want Inter Miami heeft de vriendschappelijke wedstrijd nu bevestigd.

 

Op 1 februari zullen Miami en Al Nassr, en dus ook Messi en Ronaldo, het in Saudi-Arabië tegen elkaar opnemen in een oefenpot.

 

Enkele dagen eerder, op 29 januari, speelt Inter Miami ook nog een vriendschappelijke match tegen Al-Hilal, de club van de Braziliaanse stervoetballer Neymar. Die zal er dan wellicht niet bij zijn, want hij herstelt nog van een zware knieblessure.

 

Messi en Ronaldo troffen elkaar voor het laatst begin dit jaar, toen de Argentijn nog voor PSG speelde. Met zijn toenmalige werkgever speelde Messi destijds een oefenduel tegen een selectie van Saudische All-Stars, met Ronaldo. De Portugees scoorde toen 2 keer, maar PSG won wel met 4-5.

Gerelateerd: