Ga naar de inhoud

BEKIJK: Faire Cristiano Ronaldo wuift penalty tegen hem weg

 di 28 november 2023 09:26
De ref floot een penalty, maar de Portugees sprak hem tegen.
Ronaldo speelde met Al-Nassr in de Aziatische Champions League tegen Persepolis uit Iran.

Cristiano Ronaldo draagt fair play hoog in het vaandel. De Portugese vedette van Al-Nassr was er als de kippen bij om een penaltybeslissing in zijn voordeel van de scheidsrechter te herroepen in de Aziatische Champions League. Bekijk de fase hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Saudische club Al-Nassr ontving Persepolis uit Iran. De ex-aanvaller van Manchester United, Real Madrid en Juventus ging neer na een charge van Sorous Rafiei, waarop de scheidsrechter naar de stip wees.

De bezoekers gingen meteen verhaal halen bij de ref en kregen in hun protest de steun van Ronaldo, die de wedstrijdleider vertelde dat de tackle geen penalty waard was.

De scheidsrechter trok naar de kant van het veld om de fase met de VAR te herbekijken en verwierp daarop zijn beslissing.

De partij eindigde op 0-0, aan dat punt had Al-Nassr voldoende om zich te verzekeren van groepswinst in Groep E mét bijhorend ticket voor de knock-outfase.