Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

  Na 4 weken wielerweelde was de etappe van vandaag officieel het einde van een zomer vol Tour-beleving. Annemiek van Vleuten is de verdiende eindwinnaar van de Tour de France Femmes. In de laatste aflevering van Vive le Vélo dit seizoen, praatte Karl na met Dirk De Wolf, Jolien D'hoore en Marijn de Vries. Aflevering gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale aflevering hier terug.

  Bekijk het uitgebreide verslag van de slotrit

  De kaart van Maarten Vangramberen: Rachel Neylan

  Bart Aerts bij Belgisch kampioen Kim de Baat

  Tour-winnares Van Vleuten in gesprek met Maarten Vangramberen

  Ine Beyen op bezoek bij Lizzie Deignan

  Met Marijn de Vries, Jolien D'hoore en Dirk De Wolf

  Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen. De gasten zijn Marijn de Vries en Jolien D'hoore.
  bekijk dit programma op VRT NU