Ga naar de inhoud

Eden Hazard wil deel uitmaken van succes Real Madrid: "Het vreet aan je dat je niet betrokken bent"

Real Madrid won de Champions League, Eden Hazard mocht meevieren.

Ontploft Eden Hazard komend seizoen eindelijk in het shirt van Real Madrid? De Rode Duivel kon door aanhoudend blessureleed nooit zijn talent vertonen aan het Bernabéu. Tijdens de voorbereiding op zijn 4e jaar bij Real voelt Hazard zich alvast zelfzeker: "Wordt tijd dat ik op het veld laat zien wat ik kan."

"Het is nu mijn 4e seizoen bij de club. Het wordt tijd dat ik op het veld laat zien wat ik kan", zegt Eden Hazard vastberaden in een gesprek met ESPN.

 

De Rode Duivel, die met Real Madrid in de Verenigde Staten vertoeft, gelooft dat hij zichzelf komend seizoen eindelijk kan tonen. "Ik ben gezond en fit."


"Het was niet makkelijk om zo vaak geblesseerd te zijn. Als voetballer wil je op het veld staan. Nooit eerder in mijn carrière was ik zo vaak geblesseerd, daar moet je - ook in het dagelijkse leven - mee leren omgaan."

Ik won mooie prijzen, maar voelde me er niet bij betrokken.

Eden Hazard

Na zijn lange blessurestrijd, gaf Roberto Martinez Hazard de kans om matchritme op te doen bij de Rode Duivels. "De vier wedstrijden bij België na het seizoen zorgden voor een mentale klik", deelt de dribbelkont. 

 

"Ik voelde me opnieuw een voetballer. Daarna nam ik een korte vakantie en was ik klaar om er vol in te vliegen." Want een seizoen waarin de ploeg het goed doet - zonder Hazard - wil de aanvaller niet meer meemaken.

 

"Dat zorgt toch voor gemengde gevoelens. Enerzijds ben je blij voor de ploeg en de fans, anderzijds vreet het wel aan je dat je er geen deel van uitmaakte. Ik won mooie prijzen, maar voelde me er niet bij betrokken. Dat wil ik komend seizoen veranderen."

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (Twitter). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Bekijk het volledige interview met Eden Hazard: