Ga naar de inhoud

Vive le Vélo gemist? Bekijk hier de beste fragmenten van de uitzending

De tafel had veel te bespreken na de veelbewogen etappe.

Na een geweldige eerste Alpenrit ligt de Tour in een volledig andere plooi. Pogacar is het geel kwijt en Vingegaard is de nieuwe leider. Karl Vannieuwkerke blikte terug op de 11e etappe en werd bijgestaan van Sep Vanmarcke, Eline Berings en Jonas Heyerick. De uitzending gemist? Geen nood. U vindt de vaste rubrieken en de integrale uitzending hier terug. 

Een uitgebreid verslag van de 11e rit

Tiesj Benoot bij Maarten Vangramberen: "Dit plan hadden we al een tijd met de ploeg"

Simon Geschke: De bebaarde man in de bollen met een liefde voor rock & roll

De kaart van Maarten Vangramberen: mecanicien Jeanick Verstraete (Cofidis) is bezig aan zijn 14e Tour

Touristique: Le jardin du Lautaret

Vive le vélo

Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck is er opnieuw bij voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. En natuurlijk kan ook de rubriek 'Touristique' niet ontbreken om een vleugje Frankrijk in de Vlaamse huiskamer te brengen.De gasten van Karl zijn Sep Vanmarcke, Jonas Heyerik en Eline Berings
wo 29 juni 2022 72 min