Ga naar de inhoud

Zieke Caleb Ewan mist na Sanremo ook Brugge-De Panne en Gent-Wevelgem

Caleb Ewan is niet voldoende hersteld van buikgriep.

Lotto-Soudal kan de komende dagen ook niet rekenen op Caleb Ewan in Brugge-De Panne (woensdag) en Gent-Wevelgem (zondag). De Australische spurter is nog niet hersteld van de buikgriep die hem zaterdag uit Milaan-Sanremo hield.

Het Belgische WorldTour-team kan in de Minerva Classic Brugge-De Panne wel rekenen op sprinttalent Arnaud De Lie (20), die dit seizoen al mocht vieren in de Trofeo Palma en de GP Monseré), Jasper De Buyst, Brent Van Moer, Florian Vermeersch en de Duitsers Michael Schwarzmann en Rüdiger Selig.

Jouw ploeg mee aan de start?
Doe mee met de wielermanager 2022!
0
dagen
1
uur
0
minuten
0
seconden
Stel op tijd jouw ploeg samen en word dé Wielermanager van 2022!
Stel je ploeg samen