Ga naar de inhoud

UEFA houdt vast aan plannen voor Champions League-finale in Sint-Petersburg

Het Krestovskistadion is het decor voor de CL-finale.

De UEFA ziet de spanningen tussen Rusland en Oekraïne niet als reden om de CL-finale te verhuizen. Eind dit seizoen strijden 2 Europese grootheden in Sint-Petersburg om de beker met de grote oren. Dat blijft voorlopig het plan.

"We denken momenteel niet aan een verhuis van de Champions League-finale", klinkt het bij de UEFA. Al geeft de Europese Voetbalconfederatie wel toe dat ze de situatie tussen Rusland en Oekraïne nauwgezet opvolgen.

 

De finale van de Champions League staat op 28 mei geprogrammeerd in de Gazprom Arena, aan de baai van de Neva. 

 

Dat is geen onbekend terrein voor de Belgen. De Rode Duivels werkten er op het EK van vorig jaar er hun groepswedstrijden af tegen Rusland en Finland.