Neymar heeft scheurtje in adductoren, haalt hij CL-clash met City?

  Neymar is van zijn internationale break in Brazilië teruggekeerd met een blessure. Er zit een klein scheurtje in zijn adductoren, zo heeft onderzoek uitgewezen. De match tegen Nantes haalt hij al zeker niet, mogelijk mist hij ook het CL-duel tegen Manchester City.

  Neymar verliet vroeger dan gepland de Braziliaanse selectie, nadat hij hinder voelde in zijn bovenbeen. Een klein scheurtje in de adductoren van zijn linkerbil stelden ze bij PSG vast.

   

  Bij de Parijzenaars rekenen ze al niet op hun Braziliaanse sterspeler voor de match van zaterdag tegen Nantes. Ze hopen wel dat hij op tijd fit geraakt voor de trip naar Manchester City op woensdag.

   

  PSG kan zich met een zege in Engeland verzekeren van de 1/8e finales van de Champions League en wellicht ook de groepswinst.