Utah Jazz lijden eerste nederlaag, Milwaukee blijft in sukkelstraatje

  DeMar DeRozan was de grote uitblinker bij de Bulls.

  De Utah Jazz hebben tegen de Chicago Bulls hun eerste nederlaag van het seizoen geleden. Bij de Bulls was DeMar DeRozan opnieuw de grote man met 32 punten. Ook de Golden State Warriors hielden de zege thuis dankzij een overwinning tegen Oklahoma.

  Voor aanvang van hun wedstrijd tegen de Chicago Bulls waren de Utah Jazz nog de enige ongeslagen ploeg in de NBA. Een straffe reeks waar vannacht uiteindelijk een einde aan kwam door een 107-99-nederlaag. Bij de thuispoeg waren DeMar DeRozan (32 punten) en Zach LaVine (26 punten) de grote uitblinkers. 

  De Denver Nuggets wonnen dan weer nipt met 91-93 op bezoek bij Minnesota. Dankzij een knap staaltje defensief werk van Nikola Jokic en Will Barton konden de Nuggets in extremis verlengingen vermijden.

  Voor titelverdediger Milwaukee lijkt er maar geen einde te komen aan de dramatische seizoensstart. Tegen het laag geplaatste San Antonio Spurs leden de Bucks hun 3e nederlaag in 6 wedstrijden. Ondanks 28 punten kon Giannis Antetokounmpo de 93-102-nederlaag niet voorkomen.

  Utah leed zijn eerste nederlaag tegen de Bulls:

  Geen verlengingen in Minnesota door knap werk van Barton en Jokic:

  Uitslagen van zaterdag

  • Detroit Pistons - Orlando Magic 110-103
  • New Orleans Pelicans - New York Knicks 117-123
  • Indiana Pacers - Toronto Raptors 94-97
  • Philadelphia 76ers - Atlanta Hawks 122-94
  • Chicago Bulls - Utah Jazz 107-99
  • Memphis Grizzlies - Miami Heat 103-129
  • Milwaukee Bucks - San Antonio Spurs 93-102
  • Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets 91-93
  • Golden State Warriors - Oklahoma City Thunder 103-82
  • Phoenix Suns - Cleveland Cavaliers 101-92
  • Washington Wizards - Boston Celtics 115-112