Spectaculaire Ibra-goal in MLS, al ging er ook spectaculaire blunder aan vooraf

    Een spectaculaire foto van de clubfotograaf.

    Terwijl wij naar het bekervoetbal luisterden, was er aan de andere kant van de oceaan spektakel in de MLS. Dairon Asprilla, spits bij de Portland Timbers, scoorde een doelpunt dat een beetje doet denken aan de betere omhaal van ene Zlatan Ibrahimovic. Hij strafte daarmee een monumentale blunder van de doelman van de tegenstander af.

    Doelman Marcinkowski kwam ver uit zijn goal om een bal op te rapen, maar liet het leer daarbij uit zijn handen glippen. Asprilla, een Colombiaan van 29, pikte de bal op met zijn rug naar doel, deed hem even opwippen en pegelde hem dan met een schaarbeweging van buiten de zestien in doel.

     

    Portland won de partij uiteindelijk ook met 2-0.