Dominique Monami volgt Jean-Michel Saive op als vicevoorzitter bij het BOIC

  Ex-tennisster Dominique Monami zal de komende jaren in het bestuur van het BOIC zetelen als vicevoorzitter. Ze neemt er het zitje over van Jean-Michel Saive, die zelf onlangs werd verkozen tot voorzitter.

  Voormalig tafeltennisser Jean-Michel Saive werd bij de verkiezing tot voorzitter van het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité verkozen boven ex-judoka Heidi Rakels.

   

  Zijn verkiezing betekende wel dat hij op zijn beurt vervangen zou moeten worden als vicevoorzitter. Hiervoor kwamen ze uit bij Dominique Monami, die ons land jarenlang vertegenwoordigde in het tennis en die op de Spelen van Sydney een bronzen medaille won in het dubbelspel.

   

  "Ik ben geweldig trots en ook dankbaar dat ik op deze manier mijn bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van de topsport in België."