Ga naar de inhoud

Belgische mannen pakken zilver op EK acrogym, vrouwen kapen brons weg

De Belgische mannen pakten zilver.

Op het EK acrogym in Pesaro hebben de Belgische mannen het zilver behaald in balans. Bij de vrouwen was er brons voor België in de tempo-finale.

Bij de mannen kwam het kwartet Wannes Vlaeminck, Simon De Wever, Jonas Raus en Viktor Vermeire in actie in de finale van balans. Met een score van 28.960 punten waren de Belgen goed voor zilver. Rusland kroonde zich tot Europees kampioen.

Bij de vrouwen was er brons voor Bo Hollebosch, Lise De Meyst en Kim Bergmans in de tempo-finale. Met een score van 28.500 punten deden ze flink beter dan in de kwalificaties. Het goud was voor Rusland, Portugal veroverde het zilver.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.