Mbappé, Neymar en Messi in selectie PSG voor partij tegen Reims. Maakt Argentijn zijn debuut?

  Komen Neymar en Messi in actie tegen Reims?

  Maakt Lionel Messi morgen zijn debuut voor Paris Saint-Germain? De Argentijn is alvast, net als Kylian Mbappé, opgenomen in de selectie van PSG voor de partij tegen Reims. Dat is de ploeg van Wout Faes en Thomas Foket.

  PSG-coach Mauricio Pochettino liet verder weten dat ook de nummer drie van het trio voorin, Neymar, meegaat naar Reims. Ook al aast Mbappé op een vertrek naar Real Madrid, hij wil zijn contract niet verlengen, toch reist de Fransman mee af naar Reims.

  Messi speelde dan weer nog niet na zijn spraakmakende vertrek bij Barcelona. "Ik heb de definitieve groep nog niet samengesteld", aldus Mauricio Pochettino. "Onze bekende drie aanvallers zullen er echter zeker bij zitten. Of ze in de basis staan, weet ik nog niet. Dat zien we morgen wel. Mbappé heeft mij niet gezegd dat hij weggaat en aangezien hij heel hard werkt op de training is er geen aanleiding om hem niet mee te nemen."   


  Zonder Messi en Neymar won PSG de eerste 3 wedstrijden van het seizoen in de Franse competitie.

  Lees ook: