Lukaku op weg naar Londen: "Ik communiceer binnenkort met de Inter-fans"

  Lukaku voor hij het vliegtuig opstapte naar Londen.

  Helemaal in kannen en kruiken is het nog niet. Maar niets lijkt de terugkeer van Romelu Lukaku naar Chelsea nog in de weg te staan. De Rode Duivel legde vandaag in Milaan zijn medische testen af en sprong vervolgens op een vliegtuig richting Londen.

  Exact 10 jaar na zijn eerste passage staat Romelu Lukaku voor een sensationele terugkeer naar Chelsea. De Belgische aanvaller verliet zijn grote liefde via de achterdeur, maar maakt zich nu op voor een entree langs de grote poort.

   

  Hoewel trainer Antonio Conte Inter deze zomer al verliet, maakte Lukaku tijdens het voorbije EK duidelijk niet te willen vertrekken. Een statement dat voor de Inter-fans als muziek in de oren klonk.

   

  Toch lijkt er na 2 succesvolle jaren een einde te komen aan het koninkrijk van onze nationale topschutter in Italië. Met zijn medische testen achter de rug, werd Lukaku gespot toen hij een vliegtuig nam richting Londen, bestemming: Stamford Bridge.

   

  Toen een Italiaanse journalist de aanvaller vroeg wat hij tegen de Inter-fans wilde zeggen, antwoordde Big Rom in vloeiend Italiaans: "In een van de komende dagen zal ik communiceren met de fans".

   

  To be continued...