PSG-fans hebben stilaan hun buik vol van vakantiegedrag Neymar

  Neymar zit nog in vakantiemodus.

  Komend weekend begint de Franse voetbalcompetitie. PSG, dat zondag nog de Supercup verloor tegen Rijsel, trekt zaterdagavond naar Troyes. Op Neymar hoeven de Fransen, die op zoek gaan naar eerherstel, nog niet te rekenen. Hij geniet met volle teugen van zijn vakantie.

  Na de verloren finale van de Copa America blaast Neymar nog even uit. 

   

  De 29-jarige vedette doet dat blijkbaar met de nodige toeters en bellen, want vakantiekiekjes van de Braziliaan op Ibiza laten weinig aan de verbeelding over. 

   

  Neymar torst enkele kilootjes met zich mee en veel PSG-fans vrezen dat hun grootverdiener de komende weken flink wat zweetdruppels zal moeten achterlaten op het trainingsveld om weer topfit te zijn.